Om CSS-siden.dk

En smule WordPress, lidt Javascript, lidt Photoshop, men vigtigst af alt: CSS. Det er hvad siden her handler om.

Hvor svært kan det egentlig være at centrerer et element vertikalt, når man ikke kender højden på elementet? Det virker simpelt, og det er løsningen faktisk også, men jeg har det med at glemme ting (Menneskets måske bedste fejl), så hvorfor ikke få det skrevet ned – Og sådan startede siden her i 2011.

Og ja, bloggen er på dansk, der findes et utal af html/css sider på engelsk og de gør det faktisk ganske godt, så hvorfor ikke prøve en på dansk – dem er der knap så mange af.

Hvem står bag?

Det er mig, Tommy Rolchau Mathiesen, skyldig. Familiefar, nørd og Apple fan – og så er jeg er fuldstændig tosse med CSS og JS, for at sige det godt jydsk. Uddannet Bachelor i Softwarekonstruktion og arbejder til dagligt som Frontend Udvikler i Jyskebank.

Har en masse ambitioner for siden her, men tiden går med så meget andet, f.eks. at tegne otte taller, slå det evigt groende græs, nyde familien og skyde vennerne i Battlefield 4, så det kniber lidt med at få indhold på siden. Men tænke over det – det gør jeg tit :D

Det er smørret der gør’et

Til skabelsen af denne viderunderlige hjemmeside skulle der, udover mel, æg, mælk og smør, også bruges følgende redskaber:

Og nej, jeg er ikke sponsoreret af nogen :) Det er bare nogle ekstraordinære lækre stykker software redskaber, der gør livet som frontend udvikler meget nemmere.