Nyt design – Version 3!

Så skete der endelig noget på siden! Ja, det har været lidt sløjt med opdatering af siden her, men nu kom der da et nyt design til siden! Det er pr. dags dato ikke helt færdigt, så der kan være fejl rundt omkring, men jeg synes nu alligevel at det var i en sådan stand at det godt kunne gå “live”. Jeg har dog ikke testet det i Internet Explorer endnu.

Nyt omkring siden

Som siden er lige nu er der kun sket en visuel ændring af siden, plus lidt optimering af HTML strukturen, men siden er lavet således at jeg nemt kan lave det om til et responsivt layout, og det er netop min plan! I første omgang bliver det dog kun til et liquid layout.

Derudover har jeg planer om en ny forside:

CSS-Siden.dk's nye udseende

Den nye forside vil have en fancy image slider (Bare til lir), det seneste blog indlæg, samt links til de fremtidige tutorials jeg kommer til at lave (Nu har jeg allerede lovet for meget :) ).

Anyways, håber designet falder i god jord.

PS. Det er et nyt theme er baseret på Bones themet.